Nyheder

Sparekassen Kronjylland forlænger

Randers KFUM håndbold forlænger sponsoraftale med Sparekassen Kronjylland

I mere end 20 år har Randers KFUM Håndbold og Sparekassen Kronjylland haft et solidt sponsor- samarbejde, og nu er aftalen igen blevet sikret for en ny toårig periode.
• I Sparekassen Kronjylland vil vi gerne støtte lokalsporten og på den måde være med til at sik-

re, at børn og unge har muligheden for en aktiv fritid. Vi vil gerne anerkende det store stykke arbejde, de mange frivillige ledere og trænere lægger i Randers KFUM Håndbold og de unge medlemmer. Uden deres indsats ville klubben ikke kunne eksistere. Vi ser et godt potentiale i en klub, der udvikler sig meget, og det er noget vi meget gerne støtter, fortæller Peter Thor- sen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Nordre afdeling.

Randers KFUM Håndbold er en klub i vækst. Alene de seneste to år er medlemstallet i klubben forøget med mere end 75 nye ungdoms- og seniorspillere.
• Den lokale støtte betyder rigtig meget for vores klub, og vi er glade for igen at kunne forlænge

samarbejdet med Sparekassen Kronjylland. Det er et samarbejde, som bunder i en gensidig til- fredshed, og som vi håber, vil fortsætte langt ud i fremtiden, siger Jens Henrik Lauritsen, for- mand for Randers KFUM Håndbold.

HVAC near me