Nyheder

U3 håndbold-leg (ændret til U3-4 og U5-6 mix)

 U-3 (ca. 2019-2020) 

I sæsonen 2022/2023 har vi ændret på holdene – således at de mindste (2019 og før) de træner hver lørdag 10-11. De er samlet U3 til og med U6 -men træningen deles op i de yngre og de ældre undervejs.

Dette sker for dels at sikre deltagere nok til gode træninger for især de mindste -og for at sikre at der er trænerkapacitet nok.

Se i stedet U3-4 og U5-6 mix

Info om træningen:

Fritidsaktivitet med fokus på sjov, leg og motorik:

U3 håndbold hver anden lørdag kl. 10-11. Det er motorik, sjov og leg med bold. Fokus er helt klart på LEG, og vi synger, danser, løber, hopper, klatrer og har det sjovt sammen. Mor, far eller en anden voksen er aktivt med i træningen og har en hyggelig stund sammen med barnet.

Barnet vender sig til at være i en hal og introduceres til bolden gennem fx sanglege og forhindringsbane. Børnene får succes med at bruge kroppen, de træner deres motorik og evnen til at være sammen med andre børn, og det er alt sammen bare SUPER sjovt. Håndbold for børn skal altid være med fokus på leg, derigennem kan de lære meget i en tidlig alder .

HVAC near me