torsdag, 21 oktober
Randers, DK
°C

Nyheder

Corona-regler – Randers KFUM Håndbold – hjemmestævner

 

Velkommen til hjemmestævne i Randers KFUM Håndbold.

HUSK REGLER OM MUNDBIND OG FORSAMLINGSFORBUD PR. 29. OKTOBER ALTID ER GÆLDENDE.

Alle forældre, tilskuere og besøgende skal have mundbind på medmindre de sidder ned. Undtaget herfor er børn under 12 år.

Aktive udøvere og deres trænere-/ledere skal ikke have mundbind på når de udøver deres aktivitet – og går til og fra omklædning og hal.   Ved ankomst til hal – og når man forlader den igen skal der bæres mundbind.

Vi beder alle være opmærksom på følgende:

 

  • Hold afstand (dog ikke i kampeneJ) og benyt den opstillede håndsprit.

 

  • Overhold de angivne max. antal i de angivne områder

 

  • Kiosken er åben – med begrænset udvalg – alle over 18 år bedes benytte mobil Pay eller dankort. (men børnene har stadig mulighed for at købe lidt godter efter kampen for en møntJ)

De ansatte er afskærmet fra kunderne og skal ikke have mundbind på.

  • Hjælp os med at overholde reglerne – vi synes heller ikke, det er en “fornøjelse”…

 

OBS! Spillere – trænere:

Et hold kan maksimalt bestå af 12 spillere og 4 officials.

Indgang til hallen inden en kamp kan kun ske fra gangen omme ved omklædning (se skiltning). Det er vigtigt at holdene ikke kommer ind i hallen før tilladelse er givet.

Vi skal som arrangør have mulighed for at nå at spritte diverse ved bænk, tidtagning mv. af inden de næste hold kommer på banen. (som udgangspunkt 5-10 minutter efter forrige kamp)

 

Udgang fra hallen efter en kamp kan kun ske via de to blå døre på midten af banen.

Husk at hilsepligten er suspenderet – så holdene bedes forlade hallen så hurtigt som muligt efter kampens afslutning. (Hvis der er en træner/leder fra de enkelte hold, der kan hjælpe med afspritning efter kampen er det en stor hjælp).

 

Holdene skal blive i hallen i pausen (således undgår vi at skulle spritte af igen i halvlegen). Opvarmning skal ske på de anviste områder. Udehold varmer op i glasgangen ved toiletterne. (husk at gå ind i hallen omme fra gangen ved omklædning).

 

Der er mulighed for at bade efter kampen. Bemærk at de enkelte omklædningsrum er fordelt mellem holdene. (der kan ikke være 2 hold i omklædning samtidigt, så de tilfælde hvor de er trængsel, bedes holdene skynde sig i omklædning.) Vi har desværre kun 3 omklædningsrum i alt.

 

OBS! Tilskuere/forældre:

Alle tilskuere uden undtagelse skal sidde ned på en stol. Vi har opstillet det antal stole, som gør, at vi udnytter den begrænsede plads vi har – og overholder retningslinjerne.

Stolene skal blive stående ved deres markering (forreste venstre ben på klistermærket).

 

Når tilskuerne sidder ned, så er det lovligt, at vi er mere end 50 personer tilstede i hallen under en kamp, idet det er lovligt med op til 500 tilskuere (inkl. udøvere).

MEN det er her også et krav, at tilskuere efter en kamp bliver siddende indtil de spillende hold har forladt hallen. Det er meget vigtigt. Der vil være kampe, hvor vores halkapacitet er udfordret. Her er det først til mølle. Der må ikke lukkes flere ind i hallen, ind der er opstillede stole til.

HVAC near me