Nyt medlem

Nyt medlem i Randers KFUM Håndbold 

Velkommen i Randers KFUM Håndbold

Så er sæsonen 2017/18 i fuld gang i  Randers KFUM Håndbold

Vi byder velkommen til en klub i vækst – en klub med styr på tingene – en klub hvor sport og hygge går hånd i hånd.

Vi er pt. ca. 250 medlemmer fordelt på 20-25 forskellige hold fra de mindste U3 spillere (årgang 2014/2015) til de ældste seniorspillere på +50.

Lidt praktiske oplysninger:

  • alle spillere i U3 til og med U8 får bolde udleveret til træning
  • alle spillere fra U10 til og med senior skal medbringe egen bold. Det er muligt at købe bolde via vores web-shop.

Klubbens hjemmeside er www.randers-kfum.dk – vi er desuden på facebook i gruppen ”Randers KFUM håndbold”. På hjemmesiden og facebook opdateres med billeder, nyheder og praktisk info.

Du er altid velkommen til at træne med nogle gange for at se om du ønsker at indmelde dig. Ingen kan dog deltage i kampe uden at være indmeldt.

Udover kontingentet vil der være egenbetaling til op til 3 stævner og en mindre betaling til diverse arrangementer som eksempelvis julefrokost, fastelavn, afslutningsfester mv.

Klubben ”bor” på Nørrevangsskolen – dvs. vi lejer skolens hal. Derfor har skolen selvfølgelig førsteret til deres egen hal. Derfor er der i løbet af året enkelte aflysninger – dog primært starten af februar og marts pga. hhv. skolefest og terminsprøver.

Indmeldelse:

Nye spillere skal via hjemmesiden – i menuen øverst til venstre ”online tilmelding og betaling” oprette sig som ”kunde” i klubben og købe medlemskab på det hold, der ønskes deltagelse på.

Dvs. I fremover kan betragte det at spille håndbold på samme måde som at købe en vare på internettet. Man opretter sig som kunde (= medlem) og betaler for sin vare (= kontingent).

Hvad skal du gøre?

  1. Gå ind under menu “Online tilmelding og betaling
  2. Læs og følg vejledningen
  3. Udfyld persondata og afslut med betaling (der kan betales med flere forskellige kort m.v.)
  4. Når ovenstående er gjort, er du tilmeldt det ønskede hold, betaling er gennemført og regnskab er bogført, og vi har modtaget alle nødvendige persondata

Frist for betaling af kontingent for foråret 2018 er 19. januar 2018.

Sportslig hilsen

På bestyrelsens vegne

Stine Schytte