tirsdag, 20 april
Randers, DK
°C

Nyheder

U3 håndbold-leg

 U-3 (ca. 2017-2018)

Starter lørdag den 22. august – herefter hveranden lørdag.

Kl. 10 – 11 i den lille hal.

Trænere:

Lise Vestergaard

Camilla Iversen

Kontingent 300 kr. for hele året (august – april).

Kontaktoplysninger

 

Info om træningen:

Fritidsaktivitet med fokus på sjov, leg og motorik:

U3 håndbold hver anden lørdag kl. 10-11. Det er motorik, sjov og leg med bold. Fokus er helt klart på LEG, og vi synger, danser, løber, hopper, klatrer og har det sjovt sammen. Mor, far eller en anden voksen er aktivt med i træningen og har en hyggelig stund sammen med barnet.

Barnet vender sig til at være i en hal og introduceres til bolden gennem fx sanglege og forhindringsbane. Børnene får succes med at bruge kroppen, de træner deres motorik og evnen til at være sammen med andre børn, og det er alt sammen bare SUPER sjovt. Håndbold for børn skal altid være med fokus på leg, derigennem kan de lære meget i en tidlig alder ?.
Trænerne er Camilla Linneberg Iversen, der snart er uddannet pædagog, og Lise Schack Vestergaard, som er uddannet sundhed og idrætspædagog med efteruddannelse som motorikvejleder.

 

HVAC near me